14 Iun Savoarea Asiei cu o Stea Michelin – Chef Christian Sturm-Willms

Castigatorul concursului “Bucatarul Anului 2013” a avut un salt in cariera si de atunci a fost prezent in numeroase emisiuni televizate si reviste culinare. In anul 2015 a primit impreuna cu echipa sa de la restaurantul Yunico prima stea Michelin.

Chef Christian Sturm-Willms a participat in cadrul evenimentului Top Culinary Trends Event Bucuresti, desfasurat la Hotel Radisson, pe data de 2 noiembrie 2016, unde a pregatit o serie de 3 retete folosind produsele Unilever Food Solutions.

Un adept al supelor si sosurilor, “fiindca asa le place germanilor”, acesta isi construieste toate preparatele dupa filozifia japoneza Umami. Gustul Umami a devenit cel de-al cincilea gust recunoscut in gastronomie, fiind o combinatie de dulce, acru sarat si amar.

Pentru un bucatar cu o stea Michelin, platingul este foarte important. Acesta ne sfatuieste ca pentru un plating bun trebuie sa:

  • avem produsul principal in centru si de jur imprejur dam mici accente.
  • alegem paleta cromatica a farfuriei.
  • ne luam timp pentru a compune farfuria, fara pic de graba.

Vino cu noi intr-o calatorie a simturilor pe taramurile Asiei!

Intra in concursul #ExpeditiaAsiatica si poti castiga un curs pentru bucatari profesionisti. Cursul va fi sustinut in strainatate, de catre un bucatar profesionist, unde vei invata secretele bucatariei asiatice!

*Chef Christian Sturm-Willms a participat in cadrul evenimentului Top Culinary Trends Event Bucuresti, desfasurat la Hotel Radisson, pe data de 2 noiembrie 2016, unde a pregatit o serie de 3 retete folosind produsele Unilever Food Solutions.

Tags: