Intra in concurs, urmeaza pasii si poti castiga Marele Premiu: un training culinar in Asia!

Pasul 1

Lucrezi in hotel, restaurant, fast food, cantina, pub/cafenea, autoservire, catering sau sali de evenimente?

Desemneaza bucatarul care sa reprezinte locatia ta in concurs. Completeaza datele tale aici impreuna cu cele ale locatiei si ale bucatarului desemnat.

Pasul 2

Posteaza fotografia unui preparat cu specific asiatic pe pagina de Facebook a locatiei tale, impreuna cu numele bucatarului* care a gatit preparatul si #ExpeditiaAsiatica in descrierea postarii. Nu uita sa folosesti ca ingredient, un produs din portofoliul Unilever Food Solutions!

Pasul 3

Strange cat mai multe likeuri, commenturi si share-uri pe pagina de Facebook a locatiei tale pentru a avea o sansa la Marele Premiu.

Fii atent ca preparatul sa fie apreciat pe pagina locatiei!

Pasul 4

Cumpara produse Unilever Food Solutions din noua gama de produse Knorr Thai (Knorr Thai Yellow Curry, Knorr Thai Red Curry, Knorr Thai Sweet Chili Jam, Knorr Lapte de Cocos Pudra), in oricare mix, in valoare de minim 450 lei (fara TVA), prin intermediul unui reprezentant de vanzari UFS. Intra aici pentru a vedea harta reprezentantilor. Scaneaza factura si trimite la [email protected], impreuna cu numele paginii de Facebook pe care s-a postat fotografiei si numele reprezentantului de vanzari UFS prin care s-a efectuat achizitia.

Prima etapa a concursului se desfasoara pana la 29 Septembrie 2017, ora 16:00!

Pentru mai multe detalii, citeste regulamentul Campaniei aici!

*Bucatarul este reprezentantul locatiei inscris in concurs.