09 Iun Kok-Kin Chan – Innovation Chef

Innovation Chef Kok-Kin Chan, din cadrul Unilever Food Solutions din Olanda, a gatit impreuna cu Executive Chef Robert Voicu la evenimentul de lansare a celor 3 produse asiatice: Knorr Thai Red Curry, Knorr Thai Yellow Curry si Knorr Thai Sweet Chilli Jam. Acestia au pregatit 2 retete delicioase folosind produse din noua gama: Salata de creveti si taitei Thai, Thai Curry Rosu cu vita.

Chef Kok-Kin Chan are o experienta in domeniul culinar de peste 13 ani (Hyatt, Regent si JW Marriott) si a predat in cadrul Sunway College Malaysia (School of Hospitality and Tourism Management) ca si Head Chef Trainer. Din 2004 s-a alaturat Unilever lucrand pe rand in: Malaysia ca R&D Chef, Germania ca Innovation Chef, Thailanda ca Regional Chef SEAA.

Bucataria asiatica (ce se remarca prin balanta perfect realizata intre gustul dulce, acru, sarat si iute) a cucerit in timp toate continentele. In ultima perioada se remarca acest trend si in piata HoRe din Romania.

Vrei sa adaugi savoarea asiatica in meniul tau?

Intra in concursul #ExpeditiaAsiatica si poti castiga un curs pentru bucatari profesionisti. Cursul va fi sustinut in strainatate, de catre un bucatar profesionist, unde vei invata secretele bucatariei asiatice!

Tags: