07 Iul Afla mai multe despre prajirea rapida – Stir Fry

Stiai ca majoritatea preparatelor asiatice sunt pregatite prin prajirea rapida intr-o tigaie wok? Tehnica de “stir fry” este cheia preparatelor asiatice, folosind pasi bine stabiliti pentru o prajire rapida autentica.

Urmareste pasii de mai jos:

  • Fierbe/toaca ingredientele: in bucataria asiatica, usturoiul este taiat in felii, iar ghimbirul in sticks-uri.
  • Unge ingredientul principal cu amestec de amidon de porumb si sos soia sau vin dulce.
  • Prajeste 1 minut ingredientul principal in tigaia wok incinsa la maximum.
  • Prajeste legumele 1 minut. Adauga taiteii sau orezul si continua sa amesteci pentru a evita lipirea.
  • Adauga ingredientul principal si sosul. Amesteca, scoate de pe foc si serveste.
  • Curata tigaia wok cu pensula din bambus. Nu folosi agenti chimici de curatare.

Vrei sa incerci retete asiatice pentru: bufet rece, autoservire, hotel? Descarca brosura de mai jos.

Nu uita si de concursul #ExpeditiaAsiatica! Poti castiga un curs pentru bucatari care va avea loc in Asia!